Rozvoj konkurenceschopnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce řeší problematiku posilování konkurenceschopnosti společnosti QUALITY GELATO DOLCE S.R.O., která provozuje cukrárny pod obchodním jménem AIDA. Teoretická část práce se zabývá poznatky z odborné literatury, které se týkají konkurenceschopnosti podniku a posilování konkurenceschopnosti. V praktické části jsou tyto poznatky využity v praxi. V analytické části je identifikována samotná společnost, v této části je společnost analyzována z pohledu vnitřního a vnějšího okolí firmy a na základě těchto výsledků jsou navržena řešení, která by měla vést ke zlepšení svého postavení v konkurenčním boji. Práce poskytuje konkrétní kroky ke zvýšení konkurenceschopnosti podniku.
This diploma thesis addresses the issue enhancing the competitiveness of the company QUALITY GELATO DOLCE S.R.O. The company runs network of the confectionery’s shops under the business name AIDA. The theoretical part reviews the literature concerning the competitiveness of the company and aspects enhancing competitiveness. The theoretical aspects are used in the analytical part. The analytical part identifies the company, investigates its external and internal environment. Based on analytical findings, the assignment proposes improvements enhancing the company’s position on the market. The work presents specifics steps towards better competitiveness.
Description
Citation
HORÁK, T. Rozvoj konkurenceschopnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno prof. Rejnuš: Upřesněte jazykové nesrovnalosti v tabulce na str. 83 - zodpovězeno Ing. Luhan: Zjišťoval jste náklady na případný rozvoz zákusků? - zodpovězeno Ing. Mráček: Ovlivňuje vaše návrhy protikuřácký zákon? Jaké konkrétní akce navrhujete pro matky s dětmi? - zodpovězeno Ing. Mucha: Kdo je vlastníkem poboček značky Aida? Jak se spojuje propagace v jiné pobočce Aida s propagací pobočky Aida na Kozí ulici? Má nyní Aida svůj rozvoz? Za jakým účelem by se pořizoval vámi navrhovaný automobil? Uvažoval jste o rentabilitě rozvozu zákusků? Jakým způsobem jste přišel na návrh na rozvoz zákusků? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO