Moderní termické úpravy biomasy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této práce je vytvoení pehledu metod zušlechování biomasy, popis výsledných produkt a jejich praktické využití. Dále popis technologií, které se pro jednotlivé metody využívají a porovnání účinností. K dosažení tchto cíl je nutné provést rešerši odborné literatury a vypracovat ucelený soubor smysluplných informací, které budou srozumitelné pro každého čtenáe, ale neurazí ani odbornou veejnost.
The aim of this work is to provide an overview of biomass processing methods, description of final products and their practical application. Furthermore, a description of the technologies used for each method and the comparison of the efficiency. To achieve these goals, it is necessary to carry out a literature search and to produce a comprehensive set of meaningful information that is comprehensible to every reader, but does not hurt the professional public.
Description
Citation
KŘEPELA, P. Moderní termické úpravy biomasy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jiří Pospíšil, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marek Baláš, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jan Fiedler, Dr. (člen) Ing. Martin Lisý, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Škorpík, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Milčák (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO