Volba optimální právní formy podnikání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá volbou optimální právní formy podnikání pro konkrétní podnikatelský subjekt. Specifikuje jednotlivá hodnotící kritéria, která by měla být zohledněna při výběru nejvhodnější formy podnikání. Tyto kritéria jsou dále hodnocena a srovnána vzhledem k vybraným formám podnikání. Komparací jednotlivých variant je vyhodnocena a vybrána nejvhodnější právní forma podnikání pro konkrétního podnikatele.
Bachelor´s thesis deals with the selection of optimal legal form for business activities for a particular company. It specifies individual evaluating criteria, whit should be taken into account in selection the most appropriate form of business. These criteria´s are further evaluated and compared within chosen forms of business. By comparison of individual variants they are evaluated and chosen for the most suitable legal form for specific businessman.
Description
Citation
LEICHMANOVÁ, I. Volba optimální právní formy podnikání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) Dr. Ing. Jana Gláserová (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-22
Defence
Otázky vedoucího: Odpovězeno Otázky oponenta: Odpovězeno JUDr. Kopřiva, Ph.D.: Proč je výhodné mít s.r.o. v rámci přesunu firmy v rodině? Odpovězeno JUDr. Kopřiva, Ph.D.: Jaké je řešení situace při úmrtí OSVČ? Odpovězeno JUDr. Kopřiva, Ph.D.: Jaké jsou podmínky při přepsání OSVČ na děti? Částečně odpovězeno Dr. Ing. Gláserová: Vycházela jste při tvorbě práce z nějakých jiných studií na podobné téma? Odpovězeno Dr. Ing. Gláserová: Zjištovala jste kolik je v ČR OSVČ a s.r.o.? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO