Návrhy na zlepšení služeb wellness centra Infinit Maximus

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předkládaná diplomová práce je zaměřena na problematiku zvyšování kvality poskytovaných služeb wellness centra Infinit Maximus. Toto wellness centrum poskytuje svým klientům velmi kvalitní služby již v současné době. Existují však určité oblasti, na které je třeba se zaměřit, a které jsou v práci popsány. Při zpracování jsem vycházela z konkrétních ekonomických, technických a provozních údajů realizovaných v rámci současného provozu wellness centra. Návrhová část obsahuje řadu opatření, jejichž cílem je především eliminace vysokých výkyvů v obsazenosti a také snížení nadměrné fluktuace zaměstnanců. Kromě těchto hlavních námětů obsahuje návrhová část i další oblasti pro zlepšení.
The master thesis deals with the issue of enhancing the quality of providing services in the wellness centre Infinit Maximus. Nowadays the wellness centre provides high quality of services to their clients. However there are some areas that should be improved and that are described in the thesis. During the processing of the thesis I delt with factual economic, operating and technical figures connected to the latest economic activity of the wellness centre. The proposal part includes some suggestions for elimination high deviations of occupancy and some suggestions for reduction the high fluctuation of employees. Instead of the main topic I also suggest some other improvements.
Description
Citation
DOUŠKOVÁ, A. Návrhy na zlepšení služeb wellness centra Infinit Maximus [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Otázky oponenta: Odpovězeno doc. Myšková: Jaká bude ztráta na tržbách z důvodů zavedení slev? Odpovězeno doc. Myšková: Bylo by možné z investičních nákladů něco přeřadit do běžných provozních nákladů? Odpovězeno Ing. Kruntorádová, Ph.D.: Myslíte, že seženete někoho kdo bude pracovat za 18 000 měsíčně hrubé mzdy?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO