Spokojenost a motivace zaměstnanců vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Teoretická část práce pojednává o motivaci, jejím významu pro společnost a o celkové spokojenosti pracovníků. V praktické části je popsán současný stav ve společnosti za použití dotazníkového šetření. Následně se práce zaměří na vztah mezi mírou spokojenosti a charakteristikou zaměstnanců. V závěru jsou předloženy návrhy, které povedou jak ke zlepšení současné úrovně motivace a spokojenosti, tak sekundárně sníží fluktuaci zaměstnanců.
The theoretical part of the master thesis presents motivation, its significance for society and for the overall employee satisfaction. The practical part describes the current situation in company, using a questionnaire. Subsequently, the work will focus on the relationship between satisfaction levels and characteristics of employees. In conclusion, there are proposals that will lead to improved current level of motivation and satisfaction in order to secondarily reduce staff turnover.
Description
Citation
MIKEŠ, P. Spokojenost a motivace zaměstnanců vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Otázky vedoucího: Odpovězeno Otázky oponenta: Odpovězeno Ing. Bačík, Ph.D.: Jaké jsou celkové náklady na zaměstance? Odpovězeno Ing. Ptáček, Ph.D.: Vyjednáváte množstevní slevu u DPMB pro zaměstanace společnosti? Odpovězeno Ing. Karas, Ph.D.: Jaké jsou přínosy vašeho řešení? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO