Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem této diplomové práce bylo sestavení návrhu podnikatelského záměru pro vznik a další rozvoj vybraného podniku. Vybraným podnikem je franchisový koncept s módním oblečením. První část práce je zaměřena na teoretické poznatky k dané problematice, které byly následně využity v dalších praktických částech práce. Analytická část práce je zaměřena především na analýzu prostředí (vnějšího i vnitřního), výběr vhodné lokality pro daný podnikatelský záměr a podmínky franchisového konceptu. Samotný podnikatelský plán je pak sestaven v návrhové části práce, přičemž důraz je kladen především na finanční stránku záměru.
The main aim of this diploma thesis was compiling a draft business plan for the establishment and further development of the chosen company. It was chosen a franchise concept with fashion clothing. The first part of this work focuses on theoretical knowledge on the matter, which were subsequently used in other parts of practical work. The analytical part is focused on analysis of the environment (external and internal), choosing a suitable location for the business plan and the conditions franchise concept. The actual business plan is then compiled in the design of the work, with an emphasis on the financial aspects of the project.
Description
Citation
JARÁBKOVÁ, S. Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Ing. Breinek: Jaké metody výzkumu jste použila ve Vaší práci? Kde jste získávala data? zodpovězeno Ing. Kučerová: Zahájení provozu máte září 2017, to znamená, že již máte vše připraveno? Kdo přesně je Vaše konkurence, a proč si můžete dovolit vyšší ceny jak konkurence? Proč myslíte, že bude zájem o Vaše doplňkové služby? zodpovězeno prof. Rejnuš: Jak se díváte na případné riziko spojené s Vašim podnikáním a propadům či případně příchodu další krize na finančních trzích? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO