Mechanismy MPT a MPTCP v datových sítích a jejich efektivita

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá problematikou vícecestného přenosu v rámci datových sítí za účelem zrychlení přenosu po sítích s omezenou přenosovou rychlostí. Práce porovnává vlastnosti, efektivitu a reakci na změny jednotlivých přenosových tras. Práce se zvlášť věnuje mechanismům MPT a MPTCP.
This work deals with multipath transmission in the data networks to speed up transmission over networks with limited transmission speed. Work compares the characteristics, efficiency and response to changes in individual transmission paths. Work is specifically dedicated to MPT and MPTCP mechanisms.
Description
Citation
SEJKORA, P. Mechanismy MPT a MPTCP v datových sítích a jejich efektivita [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Miloš Orgoň, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radim Burget, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Zeman, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Münster, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Bečková (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
1. Objasněte topologii měřícího pracoviště a způsob jeho rozšiřování o další přenosové trasy. - student odpověděl 2. Jakým způsobem byly stanoveny klíčové parametry pro jednotlivé simulace? - student odpověděl další dotazy: proč student přestal po polovině semestru komunikovat? - z důvodu nedostatku času
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO