Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této bakalářské práci je provedena finanční analýza společnosti XY s.r.o. za období let 2011 až 2015. V teoretické části jsou definovány pojmy finanční analýzy a popsány jednotlivé finanční ukazatele. V analytické části jsou uvedeny informace o analyzované společnosti a je realizována finanční analýza dle uvedených teoretických východisek. Na základě zjištěných výsledků jsou v závěrečné části návrhy ke zlepšení finanční situace společnosti.
This bachelor’s thesis includes financial evaluation of the company XY s.r.o. during the years 2011 – 2015. The theoretical part defines concepts of financial analysis and describes various financial indicators. The analytical part includes information about the company and financial analysis of the company based on the defined theoretical basis is implemented. The final section contains suggestions for improvement of the company’s financial situation.
Description
Citation
VOLČÍK, P. Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Otázky vedoucího: Zodpovězeno. Otázky oponenta: Zodpovězeno. Ing. Vít Chlebovský, PhD. Proč jste zvolil použitý sousled analýz? - Zodpovězeno částečně. doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. Objasněte použitou terminologii, že společnost má "hodně" pohledávek po splatnosti a že je to problém? - Nezodpovězeno. Porovnával jste nárůst pohledávek s jinou účetní jednotkou společnosti? - Zodpovězeno s výhradami. Viděls jste inventuru pohledávek společnosti? - Zodpovězeno s výhradami. Ing. Petr Bačík, PhD. Proč je v rozvaze záporná likvidita? - Zodpovězeno s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO