Návrh efektivního financování bytového domu hypotečním úvěrem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce na téma Návrh efektivního financování bytového domu hypotečním úvěrem se zabývá srovnáním variant investování a výběrem optimální varianty s návrhem změn v bankou již nabízeném hypotečním úvěru. Analyzovány jsou jednotlivé produkty financování nemovitostí určených k pronájmu nabízené na českém trhu a studie proveditelnosti, zahrnující i požadavky klienta. Obsahem jsou teoretické i praktické informace přispívající ke zkvalitnění služeb a přizpůsobení se zákazníkovi.
The object of my thesis work called "Suggestion of an effective financing of Flat-building by means of mortgage" is to compare possible investment, choosing an optimal alternative and propose potential changes in a specific mortgage already offered by a bank. It is analyzing particular products for financing rent-destined real property on the Czech market and realization study, which also includes client demands. We are focusing on theoretical and practical information that are contributing to high effectiveness and customer adjustment of offered services.
Description
Citation
LEMON, D. Návrh efektivního financování bytového domu hypotečním úvěrem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen) Ing. Václav Zeman (člen)
Date of acceptance
2008-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO