Studie průběhu zakázky ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na studii průběhu zakázky ve vybraném podniku. Spolupracovala jsem s vybranou společností, která se zabývá dodávkou technologií a zařízení pro oblasti úpravy a dezinfekce vody. V teoretické části se zabývám vysvětlením základních pojmů, které jsou spjaty s průběhem zakázky. V analytické části se věnuji popisu současného stavu průběhu zakázky ve vybraném podniku a na základě těchto informací navrhuji řešení, která by měla vést ke zlepšení zakázkového řízení.
This thesis is focused on the study during the engagement of the chosen company. I have worked with selected company, which is engaged in the supply of technology and equipment for the treatment and disinfection of water. In the theoretical part I deal with the basic concepts that are associated with the course of the contract. In the analytical part I describe the current state during the engagement in a selected company and on that basis I propose a solution that would lead to improved management of custom.
Description
Citation
ČERVENÁ, N. Studie průběhu zakázky ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (místopředseda) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2017-06-16
Defence
Otázky oponenta – odpovězeno Dr. Bočková: Jak jste vybrala navrhovaný systém Premier? - odpovězeno Dr. Novotná: Jak jste porovnávala přínosy navrhovaného skladového programu a používání stávajícího modulu? Kolik by stálo školení ke stávajícímu modulu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO