Marketingová strategie produktu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií pro společnost Václav Hrabec s.r.o. Práce je rozdělena do tří částí teoretické, analytické a návrhové. Teoretická část popisuje teoretické poznatky na základě odborné literatury, jako jsou marketingové pojmy a postupy při vytváření marketingové strategie. V analytické části je uvedena analýza současné vnější a vnitřní marketingové situace podniku. V poslední, tedy návrhové části je popsán návrh marketingové strategie.
This thesis deals with the marketing strategy for the company Václav Hrabec Ltd. The work is divided into three parts: theoretical, analytical and proposal. The theoretical part describes all theoretical knowledge based on literature, such as marketing concepts and process of creating marketing strategy. The analytical part is an analysis of internal and external marketing situation. At last, a proposal part describes the draft of marketing strategy.
Description
Citation
MARADOVÁ, M. Marketingová strategie produktu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Bočková: Proč jste neprovedla kalkulaci zisku z pohledu celkových příjmů společnosti, vzhledem k tomu, že společnost byla ztrátová? Myslíte si, že tyto produkty pomohou společnosti dostat se ze ztráty? zodpovězeno Ing. Doubravský: Jak jste počítala průměr hodnot z tabulky ingrediencí? zodpovězeno prof. Režňáková: Využíváte jen místních surovin? Jaká část se zákazníků jsou stálý zákazníci? Kdo byly Vašimi respondenty? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO