Zhodnocení hospodaření vybraného města

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Účelem této bakalářské práce je zhodnotit hospodaření vybraného města Polička v letech 2011–2015. Práce je rozdělena do tří částí. První část bakalářské práce je zaměřena na teoretická východiska práce, kde jsou uvedeny základní informace o obcích a jejich rozpočtech. Analytická část je zaměřena na základní informace o městě Polička a následné zhodnocení současného hospodaření s příjmy a výdaji za posledních pět let. Závěrečná část bakalářské práce přináší možné návrhy na zlepšení hospodářské situace města.
The purpose of this Bachelor thesis is to evaluate economy of the selected town Polička in the years 2011 to 2015. The thesis is divided into three parts. First part of Bachelor thesis is aimed to theoretical bases of work. There can be found basic information on municipal administration and budgets. Analytical part is aimed to basic information about chosen town Polička and current management of revenue and expenditure during last five years is evaluated. Final part of Bachelor thesis shows possible proposals for improving economic situation of the town.
Description
Citation
JIRUŠOVÁ, M. Zhodnocení hospodaření vybraného města [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Ing. Martin Pernica, Ph.D. - Uveďte, zda město plánuje na některé z dalších Vámi uváděných investičních akci čerpat dotace. - otázka zodpovězena - Kdybyste měla vybrat jeden návrh, který by to byl a proč? - otázka zodpovězena prof. Ing. Marie Jurová, CSc. - Napadá Vás jak využít kulturního hlediska města pro navýšení městského příjmu? - otázka částečně zodpovězena Ing. Roman Ptáček, Ph.D. - Zamýšlí město Polička zanechat novou bytovou výstavbu ve svém vlastnictví? - otázka zodpovězena - Jsou v rozpočtech započítány jak částky za jednorázové prodeje tak i příjmy z nájmů? - otázka zodpovězena Ing. Martin Mucha, Ph.D. - Jak jste získala informace k jednotlivým bankovním produktům? - otázka částečně zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO