Pracovněprávní vztahy z hlediska optimalizace mzdových nákladů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou pracovněprávních vztahů, především jejich vznikem. Cílem práce je návrh řešení problému, který se týká nedostatku uchazečů o nabízená pracovní místa, resp. optimalizace počtu zaměstnanců u zaměstnavatele a s tím související optimalizace mzdových nákladů. Na základě provedené analýzy a dotazníkového šetření jsou zaměstnavateli navržena řešení, která optimalizují počet zaměstnanců a mzdové náklady zaměstnavatele.
The Bachelor’s thesis deals with the issues of labour-law relations, above all their establishment. The aim of the paper is to propose a solution to the problem concerning lack of applicants for the work positions offered, or rather optimization of the number of employees working for an employer in relation to the optimization of labour costs. Based on the results of a conducted analysis and survey, the employer is recommended taking measures which would optimize the number of employees as well as the labour costs.
Description
Citation
FAMFULÍKOVÁ, L. Pracovněprávní vztahy z hlediska optimalizace mzdových nákladů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. – Jaká je návaznost benefitů na výsledek hospodaření a pohled vedení společnosti na navrhované benefity? - zodpovězeno částečně doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. – Jak je navázán benefit na výkon pracovníka- zodpovězeno Ing. Josef Novotný, Ph.D. – Zvažujete využití benefitu „finanční gramotnost“- zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO