Studie průběhu zakázky vybraným podnikem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá studiem průběhu zakázky v podniku OK Trust s.r.o., která se zabývá poradenstvím v oblasti financí především pro fyzické i právnické osoby. Vzhledem k dlouhodobé praxi v této firmě mám dostatek informací o hlavních aktivitách společnosti a celkovém průběhu zakázek, tudíž mohu analyzovat současný stav u konkrétní zakázky pro daného klienta. Na základě výsledků analýz budu schopna navrhnout nové kroky, které by měly zlepšit a zjednodušit celkový průběh zakázky.
This bachelor thesis deals with the study of order processing in the company OK Trust s.r.o., which focuses on financial counselling for both natural and legal persons. Considering my long-term practice in this company I have gained a sufficient amount of information about its activities and methods of overall order processing, which means I can analyse the current state of a particular order for a client. On the ground of results from such an analysis I will be able to evaluate as well as suggest some new steps for improvement and simplification of the overall order processing.
Description
Citation
GRUZOVÁ, M. Studie průběhu zakázky vybraným podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. - Ověřovala jste, zda vámi navržený model již v jiné společnosti funguje? - otázka zodpovězena Ing. Roman Ptáček, Ph.D. - Kolik samostatných segmentů se ve společnosti nachází? - otázka zodpovězena - Lze kvantifikovat náklady na osobu? - otázka zodpovězena Ing. Martin Pernica, Ph.D. -Uveďte, zda metodici budou pracovat pro firmu na živnostenský list. Jak a vůči komu budou fakturovat poskytnuté služby? - otázka zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO