Návrh inovace systému hodnocení a odměňování pracovníků divize společnosti ROmiLL, spol. s r. o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se bude zaměřovat na systém odměňování a hodnocení zaměstnanců společnosti ROmiLL, spol. s r. o. Dále se tato práce bude zaměřovat na využití zaměstnaneckých výhod. Analytická část bude pojednávat o odměňovací a motivační stránce dané společnosti.
The aim of the bachelor thesis is „remuneration and motivation companies empolyeers“ ROmiLL, spol. s r. o In addition, this work will focus on the use of employee benefits. Analytical part will contains information about remuneration and the motivation of employees in the company.
Description
Citation
PILNÝ, R. Návrh inovace systému hodnocení a odměňování pracovníků divize společnosti ROmiLL, spol. s r. o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Otázkya vedoucí práce - zodpovězeno Mgr. Helena Musilová – Řešil jste návrhy z daňového pohledu u zaměstnance i zaměstnavatele?- zodpovězeno doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. – Dotaz na výši mzdy vývojového pracovníka v porovnání s průměrnou mzdou ve společnosti - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO