Studie průběhu zakázky obchodním podnikem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá průběhem zakázky obchodního podniku. Práce je rozdělena na více částí. V první části nacházím teoretické poznatky procesního řízení. V další části pokračuji představením společnosti TURBOSOL SERVIS spol. s r. o., ve které jsem zjistil potřebné informace. V analýze současného stavu poodhalím nedostatky. A na základě nich optimalizuji průběh zakázky.
The bachelor thesis deals with process of commission in the company. Thesis is divided into more parts. The first part is about finding theoretical knowledge of process management. In the next part I introduce the company TURBOSOL SERVIS spol. s.r.o., from which I have all the information. In the analysis of the current state I reveal insufficiencies and on the base of them I will optimize the process order.
Description
Citation
RUFER, J. Studie průběhu zakázky obchodním podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Krejčíř, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
doc. Konečná - Jak vysoká je fluktuace v dané společnosti? - odpovězeno doc. Lajtkepová - Kde v kapitole Cíle a metodika se objevuje Vámi zvolená metodika práce? - odpovězeno doc. Lajtkepová - Kde v práci je dosažen stanovený hlavní cíl práce? - částečně odpovězeno Ing. Kučerová - Jak vaše návrhy zrychlí průběh zakázky? - částečně odpovězeno Ing. Krejčíř - Jakým způsobem jste vyhodnotil přínosy navrhovaných změn? - částečně odpovězeno Ing. Bartošek - Na analýzu jakého procesu jste se zaměřil v analytické části práce dle stanoveného cíle, a dle jakého klíče jste daný proces vybíral? - neodpovězeno Práce byla na hranici obhajitelnosti.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO