Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením finanční situace výrobního podniku, a to použitím vybraných metod finanční analýzy. Práce se skládá ze dvou částí: teoretické a praktické. V teoretické části jsou popsány metody finanční analýzy. V analytické části je pak představen zvolený podnik, provedena samotná analýza finanční situace podniku, která vede ke zjištění nedostatků v hospodaření a následným návrhům k jejich zlepšení v budoucnosti.
Bachelor thesis is focused on the evaluation of the financial situation of the manufacturing firm. That is done by using techniques of financial analysis. The thesis consists of two parts: theoretical and practical. In theoretical part methods of financial analysis are described. In practical part is presented selected company and accomplished financial analysis that leads to a discovery of main problems and way how can the company improve them in future.
Description
Citation
PODZIMKOVÁ, H. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) Ing. Miloš Grásgruber, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Folprechtová (člen)
Date of acceptance
2017-06-23
Defence
otázka vedoucího práce – zodpovězeno otázky oponenta – nejsou RNDr. Chvátalová: Společnost získala certifikát ISO9001, jaký přínos z toho pro společnost plyne? – zodpovězeno RNDr. Chvátalová: Má společnost nějaké plány v oblasti životního prostředí? - zodpovězeno Ing. Žalio: V práci navrhujete využití faktoringu, přičemž společnost disponuje vysokou hotovostí. Jaký očekáváte přínos tohoto návrhu pro společnost? – částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO