V tichu

Abstract
V bakalářské práci se zabývám ochlupením ženského a mužského těla. Hledám chlupatá místa na těle muže, která jsou symbolem mužnosti, jako jsou hruď, pupík a brada. Se stejnými částmi pracuji i u ženského těla. Odlévám je do latexu a postupně je nechávám zarůstat chlupy. Vznikají tak doplňky dámského šatníku, které však nezahalují nechtěné rašící chloupky, ale ukazují je na odiv a zdůrazňují tak ženskou krásu.
In bachelor's work i apply hairy woman and man body. I look for a hairy locations on man's body, which are symbol of masculinity like chest, navel and chin. I work with same locations on a woman's body. I latex cast them and then I let them be overgrown by hair. Accessories were made for woman's wardrobe, which don't hide the unwanted sprouting hair, but flaunt them and underline woman's beauty.
Description
Citation
RICHTEROVÁ, N. V tichu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Intermediální a digitální tvorba
Comittee
doc. MgA. Jan Šrámek, Ph.D. (předseda) prof. akad. soch. Tomáš Ruller (člen) Mgr. Slavomír Krekovič, Ph.D. (člen) MgA. Pavel Sterec, Ph.D. (člen) doc. Mgr.A Lenka Klodová, Ph.D. (člen) doc. MgA. Barbora Klímová, ArtD. (člen) doc. Mgr. Václav Magid (člen) doc. Mgr. Vladimír Havlík (člen) doc. MgA. Filip Cenek (člen) MgA. Matěj Smetana, Ph.D. (člen) MgA. Jennifer Helia De Felice, Ph.D. (člen) MgA. Tomáš Hrůza (člen)
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO