Řídicí panel pro automatizaci budov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Práce pojednává o automatizaci budov, zaměřením produktů v této oblasti a jejich použitím. Dále se věnuje konkrétnímu řešení vyvíjenému v rámci této práce pro automatizaci budov, jeho hardwarovým a softwarovým vlastnostem. Výsledný panel pro automatizaci budov je kompaktní zařízení, zamýšlené především pro nekomerční použití. Jedná se o víceúčelové zařízení, jehož konkrétní funkci nastavuje uživatel volbou řídících instrukcí. Je zde uveden jejich popis, software pro jejich sestavení a příklady praktických aplikací.
This thesis deals with smart house automation, the application of products in this field, and their use. It also describes a specific solution developed in this work for smart house automation and its hardware and software properties. The developed smart house automation panel is a compact device designed primarily for non-commercial use. It is a multipurpose device whose specific function is set by the user by selecting control instructions. This work contains a description of these instructions, the software for building them, and examples of practical applications.
Description
Citation
ŠIRŮČEK, P. Řídicí panel pro automatizaci budov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Aplikovaná informatika a řízení
Comittee
prof. Ing. Dagmar Janáčová, CSc. (předseda) RNDr. Jaroslav Pelikán, Ph.D. (místopředseda) prof. RNDr. Ing. Miloš Šeda, Ph.D. (člen) prof. Ing. Pavel Ošmera, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeněk Němec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Student s jistotou a připraveností prezentoval výsledky a metody své diplomové práce. Prokazoval svoji odbornost a zájem o svůj obor studia. Student zodpověděl otázky oponenta způsobem ukazujícím mírné nesrovnalosti mezi zadáním a výslednou prací.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO