Vzorové příklady v prostředí ARMmbed

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce obsahuje základní informace pro práci s mikrokontrolérem v prostředí ARMmbed. V práci je popsán mikrokontrolér, periferie čipu a práce obsahuje návod na obsluhu prostředí ARMmbed. Vše je následně ukázáno a vysvětleno na vzorových příkladech pro programování mikrokontroléru. Příklady se zabývají čtyřbitovým sedmisegmentovým displejem, LED diodami, sériovou komunikací a ultrazvukovým senzorem pro měření vzdálenosti SRF02.
The bachelor’s thesis contains basic information for working with microcontroller properly in ARMmbed integrated development environment. Thesis describe microcontroller, microchips, chip’s periphery, ARMmbed environment. Also manual is written for this environment. Four examples are solved at the end of thesis to explain how extended devices and sensors are working. Devices like 4-bit seven-segmented display, LED diodes, ultrasound sensor SRF02.
Description
Citation
MARACZEK, P. Vzorové příklady v prostředí ARMmbed [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Branislav Lacko, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Němec, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Stanislav Věchet, Ph.D. (člen) Ing. František Vdoleček, CSc. (člen) Ing. Olga Davidová, Ph.D. (člen) Ing. Radek Poliščuk, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Student velmi dobře obhájil BP a velmi dobře reagoval na připomínky a dotazy oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO