Meteostanice pro modeláře

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Hlavným cieľom tohto projektu bolo navrhnúť a postaviť bezdrôtovú meteostanicu pre modelárov so zobrazením údajov online. Dôraz bol kladený na bezdrôtový prenos a snímanie smeru a rýchlosti vetra.
The main purpose of this project was to design and build a meteostation for modellers with the display of online data. We emphasized a wireless trasmittion and scanning the direction and speed of wind.
Description
Citation
VLASATÝ, A. Meteostanice pro modeláře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Radimír Vrba, CSc. (předseda) prof. Ing. Dalibor Biolek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radovan Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Břetislav Mikel, Ph.D. (člen) Ing. Radim Hrdý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Student seznámil komisi s řešením své bakalářské práce a odpověděl na otázky komise. 1) V zařízení máte použitý přepínač pro výběr zdroje napájení - adaptér/akumulátor. Popište jakým způsobem lze řešit přepínání automaticky? Tento problém by student řešil integrovaným obvodem pro tento účel nabízeným na dostupném trhu. 2) Proč je nutné minimální objem srážek, jak uvádíte v práci? Je to dáno konstrukcí srážkoměru.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO