Strategie jakosti výrobního podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
MICHAEL DRÁPELA: Návrh strategie jakosti výrobního podniku. Brno: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta Podnikatelská, 2008, 76 s. Vedoucí diplomové práce doc. Ing. František Bartes, CSc. Diplomová práce se zabývá návrhu strategie jakosti pro firmu zabývající se výrobou nástrojů pro potřeby prototypových oddělení automobilových a leteckých společností. Ta se před dvěmi lety ocitla v situaci, kdy potřebovala pro svůj další růst pomoci vyřešit otázku návrhu strategie jakosti. S ohledem na skutečnost, že rozhodnutí pro volbu, výběr a především zavedení strategie jakosti do firmy bylo značně namáhavé a důsledky volby zásadní, rozdělil jsem svoji diplomovou práci na pomyslné dvě části. V první – teoretické části se zabývám seznámením se s hlavními typy strategií jakostí uváděnými v odborné literatuře.V druhé – praktické části jsem implementoval teoretická východiska na reálnou situaci ve firmě.
MICHAEL DRÁPELA: Recommendation of strategy of quality in production plant. Brno: University of technology, Institute of business, 2008, 76 pages. Diploma thesis leader doc. Ing. František Bartes, CSc. My diploma work deals with the recommendation of strategy of quality in product plant. In the theoretical part I consider with the main type of strategy of quality and I indicate status analysis. In the practical part I implemented the theoretical solution to real situation within the corporation. I offer the final strategy of quality with several ideas that can help to improve the development of corporation.
Description
Citation
DRÁPELA, M. Strategie jakosti výrobního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
Ing. Martin Slezák (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (člen) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2008-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO