Posouzení stokových systémů urbanizovaných povodí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce zpracovává nové i dosavadní poznatky v posuzování stokových systémů urbanizovaných povodí. Teoretická část práce popisuje klasickou a soudobou integrovanou koncepci odvodnění urbanizovaného území. V rámci soudobé koncepce odvodnění je sepsán přehled metod pro provádění monitoringu stokových sítí, nastíněno sestavování simulačních modelů na základě získaných hodnot z monitorování a řešení základních vodohospodářských úloh. Praktická část aplikuje teoretické poznatky do posuzování stokového systému obce Kladeruby nad Oslavou. V práci je podrobně rozebráno posuzování s ohledem na platnou legislativu.
The bachelor thesis prepares new and present knowledge of assessment of sewerage systems of urban catchments. Theoretical part of the thesis describes classical and contemporary integrated concept of draining waste water from urban catchments. In pursuance of contemporary integrated concept, there is a list of methods, which is used for monitoring conditions of sewer system, making a simulative modeling and solving of elementar tasks in water management. Practical part of the thesis uses gained knowledge to assess sewerage systems of Kladeruby nad Oslavou village. The bachelor thesis is written with respect to valid legislation.
Description
Citation
VELIKOVSKÁ, K. Posouzení stokových systémů urbanizovaných povodí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO