Ocelová konstrukce sportovního halového objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem ocelové sportovní haly. Půdorysné rozměry velké lodě jsou 36 x 20 m se světlou výškou 9 m. Menší hala má půdorysné rozměry 36 x 5 m a světlou výšku 3 m. Zastřešení je provedeno z příhradových vazníků uložených na vetknutých sloupech. Ztužení je provedeno střešními a příčnými ztužidly. Materiál hlavních nosných prvků je z oceli S355. Konstrukce je navržena dle platných norem ČSN EN.
This thesis presents a construction of a steel sport hall. The dimensions of the hall's ceiling are 36 x 20 m with headroom highlight of 9 m. The smaller hall measures 36 x 5 m and its headroom highlight is 3 m. The roof is made of trusses which are lain on columns. The bracing of the construction is provided by roof and transverse stiffeners. The main bearing parts are made of steel S355. The construction proposal adheres to the ČSN EN norms.
Description
Citation
PROKOP, M. Ocelová konstrukce sportovního halového objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO