Montáž skeletu administrativního objektu v Litoměřicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této práce je řešení technologické etapy montáže skeletu administrativního objektu. Jedná se o budovu pro administrativní a kancelářskou činnost, situovanou v obci Litoměřice. Nosný systém objektu je tvořen železobetonovým prefabrikovaným skeletem. V práci je zpracována technická zpráva, situace stavby se širšími vztahy dopravních tras, výkaz výměr pro hrubou vrchní stavbu, technologický předpis montáže skeletu, řešení organizace výstavby včetně výkresu zařízení staveniště, časový plán montáže skeletu, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán montáže skeletu a bezpečnost práce pro montáž skeletu.
The subject of this bachelor thesis is a solution of technological stage of assembly of the skeleton of administrative building. It is a building for administrative and office work placed in a town Litoměřice. Supporting system of this building is made of reinforced concrete prefabricated skeleton. This thesis includes technical report, a situation of construction with broader relations of traffic routes, a statement of dimensions for the gross upper construction, technological specification of skeleton installation, a solution of organization of the construction including the drawing of site equipment, time schedule of skeleton installation, proposal of machine assembly, control and test plan of skeleton installation and occupational safety for skeleton installation.
Description
Citation
ŠMÍD, R. Montáž skeletu administrativního objektu v Litoměřicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO