Elektronický obchod jako podpora podnikání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Elektronické obchodování představuje v současné době jeden z nejlepších způsobů podpory podnikání. Toto je důvodem, proč je moje bakalářská práce zaměřena právě na nalezení optimálního řešení elektronického obchodování pro společnost vyrábějící dárkovou keramiku. Ačkoli se jedná o úspěšnou společnost v tomto oboru, nikdy nebylo využito elektronického obchodování pro prodej svých produktů. Součástí mojí práce je analýza společnosti, na jejímž základě jsem se pokusil vytvořit realizovatelný návrh elektronického obchodu, s podporou teoretických poznatků.
E-shopping presents one of the best ways of business support today. That is why my bachelor thesis is focused on finding the optimal solution of e-shop for company producing gift pottery. Although it is sucessfull company in this branch it has never used electronic shopping for selling their products. A part of my thesis is a profile of this company on which base I tried to design realisable solution of an e-shop with theoretical background.
Description
Citation
KRATOCHVÍL, T. Elektronický obchod jako podpora podnikání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Jaromír Roštínský (člen)
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO