Analytické zpracování blockchainu kryptoměn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce pojednává o důležitých existujících kryptoměnách a principem na kterých fungují. Zaměřuje se zejména na jejich principiální rozdíly. Dále pojednává o možnostech analýzy obsahu blockchainu kryptoměny Bitcoin. Další část práce popisuje vylepšení nástroje pro analýzu blockchainu. Dále popisuje nástroj pro analýzu kryptoměn a jeho implementovaná rozšíření.
This thesis describes important existing cryptocurrencies and their basis principles. Especially it describes differences between this cryptocurrencies and theid basis principles. Also describes posibilites for analysis of Bitcoin blockchain. Next part describes improvments of tool for blockchain analysis. Futher it describes cryptocurrency analyzing tool, and it's implemented extensions.
Description
Citation
OČENÁŠ, M. Analytické zpracování blockchainu kryptoměn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačové sítě a komunikace
Comittee
doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Drábek, CSc. (člen) doc. RNDr. Eva Hladká, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-22
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "B" . Otázky u obhajoby: Byla zvažována i jiná grafová databáze, např. Titan? Zvažovala se optimalizace nastavení databáze neo4j?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO