Vizualizace algoritmů pro plánování cesty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se věnuje vytvoření knihovny pro vizualizaci algortimů. Knihovna ulehčuje tvorbu uživatelského rozhraní pro aplikace s algoritmami. Její funkce je demonstrovaná na nekolikaalgoritmech pro plánovaní cesty. Výsledné aplikace jsou prezentovány na webové stránce.
Thesis describes library for algorithm vizualization. It helps to create user interface for application with algorithms. It’s usage is demonstrated on some pathfinding algorithms.These applications are presented on web page.
Description
Citation
RUSNÁK, J. Vizualizace algoritmů pro plánování cesty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Inteligentní systémy
Comittee
doc. Ing. František Zbořil, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Martin Čadík, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Janoušek, Ph.D. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) Ing. Marcela Zachariášová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C - dobře . Otázky u obhajoby: V textu vaší práce jsme nikde nenašel informaci o tom, jak přesně funguje "pseudokód" ve vaší aplikaci a zda má nějaký funkční vliv. Můžete to prosím vysvětlit? Testoval jste vaši aplikaci na jiném operačním systému než na systému Windows a pokud ano, s jakými výsledky?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO