Systém pro sledování využití mobilních aplikací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Diplomová práce popisuje vývoj systému pro sledování používání mobilních aplikací na platformě Android. Cílem je vytvořit systém, který automatizovaně sbírá data v pozadí mobilních aplikací a je schopen je analyzovat. Práce se zabývá analýzou stávajících systémů a na jejím základě jsou navrženy požadavky na systém. Dále je popsán návrh celého systému pro sledování mobilních aplikací. V jednotlivých kapitolách je podrobně popsán návrh a implementace mobilní části, desktopové aplikace a serverové části systému a komunikace mezi nimi.
Master’s thesis describes development of the system which monitores a mobile application usage on the Android platform. The aim is to create the system which collects data in the background of a mobile application automatically and is able to analyze them. The thesis analyses the existing systems and proposes requirements for the new system based on them. Design of the whole system to monitor mobile application usage is the next part of the thesis. Design and implementation of mobile part, desktop application and server part of the systems and communication between them are described in the individual chapters.
Description
Citation
NEVŘELA, M. Systém pro sledování využití mobilních aplikací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Inteligentní systémy
Comittee
doc. Ing. František Zbořil, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Martin Čadík, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Janoušek, Ph.D. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) Ing. Marcela Zachariášová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B - velmi dobře . Otázky u obhajoby: Na straně 36 uvádíte, že bude potřeba zpracovávat 'obrovské množství dat'. Mohl byste specifikovat o jaké množství konkrétně jde? Jak by reagovala vaše aplikace v mobilním zařízení v případě, že zjistí, že nemůže z důvodu dostupného prostoru ukládat data?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO