3D Autoškola

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Referee
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práca rieší problematiku simulácie pravidiel cestnej premávky a interaktívneho začlenenia užívateľa aplikácie do scény , pričom mu umožňuje aplikovať jeho schopnosti a vedomosti z oblasti pravidiel cestnej premávky priamo v scéne virtuálneho sveta . Aplikácia odhaľuje priestupky spáchane užívateľom a informuje ho o tom. Práca bola realizovaná pomocou technológie Unity 3D . Pre tvorbu a editáciu 3D objektov a častí scény , mapovanie textúr na 3D objekt , tvorbu a mapovanie materiálov na 3D objekty je využívaný nástroj Blender.
This project is focused on the simulation of traffic rules and user interaction in a virtual scene, where it allows to examine user`s knowledge and skills in context of the traffic law and rules. The designed application is monitoring user`s activity and identifiing traffic violations caused by the user`s bad behaviour. Based on the gathered information, the user is provided with an information about the rules he/she disobeyed. This application was designed using the Unity 3D technology. 3D modeling software Blender was used for creating, texturing and assigning material properties to 3D objects used in the project.
Description
Citation
HLIPALA, M. 3D Autoškola [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Michal Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " A ".
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO