Webový informační systém pro vinařskou firmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Hlavním cílem této bakalářské práce je analýza, návrh a implementace webového informačního systému pro vinařskou firmu. Tento informační systém umožňuje internetové obchodování, administraci webového portálu a propojení s ekonomickým systémem. Další součástí je webové uživatelské rozhraní. Informační systém je navržen, jako webová aplikace. Pro webové uživatelské rozhraní jsou využity technologie: HTML, CSS, JSP, JavaScript. Logická část aplikace je implementována v jazyku Java 7 s využitím frameworku Spring. Pro databázi je využita technologie PostgreSQL. Webová aplikace je připravena pro spuštění na serveru Apache Tomcat.
The aim of this bachelor thesis is to analyze, design and implement a web information system for a wine company. This information system enables internet trading, administration of the web portal and connection with the economic system. Another part is the web user interface. The information system is designed as a web application. Technologies used for frontend are: HTML, CSS, JSP, JavaScript. The backend part of the application is implemented in Java 7 using the Spring framework. The database uses PostgreSQL technology. The web application is ready to run on Apache Tomcat server.
Description
Citation
FILÍPEK, J. Webový informační systém pro vinařskou firmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Martin Čadík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Petr Peringer (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Jakým způsobem jsou do databáze ukládány fotografie a články, o nichž píšete v kapitole 4.1.6.? Byl implemetován šablonovací systém pro faktury? Pokud ano, popište stručně, jakým způsobem.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO