Mobilní aplikace pro evidenci a rozdělování spropitného v restauraci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto bakalárska práca sa zaoberá problematikou evidencie sprepitného. Výsledkom je mobilná aplikácia pre tablety, ktorá umožňuje jednoducho zaznamenávať získané finančné odmeny a následne ich transparentne deliť medzi zamestnancov. Táto práca v úvode pojednáva o problematike tvorby mobilných aplikácií pre operačný systém Android. Ďalej sa čitateľ dozvie, akým spôsobom bola aplikácia navrhnutá a implementovaná. V závere sú zhrnuté výsledky z testovania a budúce smerovanie vývoja aplikácie.
This bachelor thesis deals with an issue of tip evidence. The result is an Android application for tablets, which provides easy tip recording and its transparent division among employees. In the thesis are described problems with developing application for Android operating system. Reader will read about the process of designing and implementing. The paper is supplemented with results of application testing and its future in way of developing.
Description
Citation
KOCOUR, M. Mobilní aplikace pro evidenci a rozdělování spropitného v restauraci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Dr. Ing. Petr Peringer (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "A". Otázky u obhajoby: Jaký počet uživatelů v současnosti používá vámi implementovanou aplikaci? Jaké jsou vaše další plánované kroky ve vývoji této aplikace? Jak probíhalo testování s uživateli v reálném provozu a máte již zpětnou vazbu od uživatelů? V jakém jazyce jste kód implementoval?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO