Rizika porušování předpisů v oblasti BOZP a význam jejich dopadu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce směřuje do oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Hlavním cílem je zjistit příčiny porušování právních předpisů a prostřednictvím vhodných opatřeních snížit riziko jejich opětovného porušení. Pozornost je dále směřována na proces hodnocení a identifikace rizik vybranými metodami a následně je navržen vnitřní předpis bezpečnosti a ochrany zdraví při provozu motorových vozidel pro modelový podnik v České republice.
The master´s thesis deals with Occupational Health and Safety. The main aim of this thesis is identification causes of breach to law regulations and reducing the risk of their recurrence by appropriate measures. Attention is also moving to process of evaluation and risk identification by selected methods and then is to suggest internal regulation of Occupational Health and Safety for model company in the Czech Republic.
Description
Citation
OBERTÍKOVÁ, S. Rizika porušování předpisů v oblasti BOZP a význam jejich dopadu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-11-01
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Rizika porušování předpisů v oblasti BOZP a význam jejich dopadu. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO