Analýza developerských projektů v ČR

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu a popis developerského trhu v České republice. Práce popisuje konkrétní činnosti, vedoucí k zajištění developerského projektu ve všech jeho fázích, uvádí projektová rizika a vymezuje zajištění a specifikace developerských projektů. Analýza je zaměřena na komerční kancelářské projekty a je tvořena ve třech na sebe navazujících úrovních, a to na úrovni ČR, na úrovni analýzy pražského a brněnského trhu, až ke konkrétní analýze vybraného projektu.
This diploma thesis is focused on the analysis and description of the development market in the Czech Republic. The thesis describes the specific activities leading to the development project in all its phases, presents the project risks and defines the security and specifications of the development projects. The analysis is focused on commercial office projects and it is formed in three successive levels, at the level of the Czech Republic, at the level of the analysis of the Prague and Brno markets, to a specific analysis of the selected project.
Description
Citation
RŮŽIČKA, J. Analýza developerských projektů v ČR [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2017-11-01
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Analýza developerských projektů v ČR. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce odpověděl správně a jasně. Prof. Ing. Leonard Hobst, Csc., položil otázku: Developerské projekty zaměřené na kancelářské budovy. Doc. Ing. Leonora Marková, PhD., položila otázku: Uvádíte na str. 92, odhadnutá cena stavebních nákladů vychází 22 000 Kč. Z jakých zdrojů jste ji získal. Zahrnuje cena i vybavení. Ing. Michal Novotný PhD., položil otázku: Jakým způsob je tam řešená dopravní dostupnost. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Obhajoba: A
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO