Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brno-Lesná

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Táto diplomová práca sa zaoberá vývojom výstavby rezidenčných nehnuteľností v lokalite Brno- Lesná. Práca sa zameriava na vývoj výstavby v rezidenčných nehnuteľností od počiatku výstavby až po súčasnosť. Súčasťou je aj popis histórie lokality. Práca je rozdelená do jednotlivých častí v obdobiach a zahrňuje prehľad stavieb v lokalite. Najväčší rozvoj výstavby je na tomto mieste zaznamenaný počiatkom 70.tych rokov. Práca obsahuje mapy katastrálneho územia, kde je možné sledovať rozrastanie danej lokality.
This diploma thesis is dealing with development construction of residental real estates in the area of Brno-Lesná. It is concentrated on the development of real estate from the beginning of development until novadays. It is also includes Lesná´s history. The work is divided into few parts described in time periods. The highest quality development was during in 1963. The work contains maps, where we can see how the area was growing
Description
Citation
SZAKÁCSOVÁ, D. Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brno-Lesná [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2017-11-01
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brno-Lesná. Závěrečnou práci obhajovala respektive četla z předem připravených materiálů. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala přiměřeně. Na otázky komise odpověděla rozpačitě. Na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce přečetla odpověď z podkladů. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Ing. Pavel Klika položil otázku: Kde vidíte v dané lokalitě možnosti rozvoje. Jak jste přišla na nízkou hustotu obyvatelstva. Prof. Ing. Leonard Hobst, Csc., upozornil na nepřesnosti v diplomové práci. Ing. Michal Novotný PhD., položil otázku: Proč v práci uvádíte nevhodná forma balkonů, jaké provedení se tam nachází. Obhajoba: E
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO