Finanční vyhodnocení zakázky v kontextu stavebního podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na finanční řízení stavební zakázky. V první částí diplomové práce je řešené finanční řízení, finanční analýza a jejich možnosti řízení. Praktická část řeší finanční plány, hospodářské výsledky a finanční analýzy stavebních zakázek, které jsou zhodnocené i v průběhu jednoho roku. Cílem práce je analyzovat dopady do provozní ekonomiky a vyhodnocení zakázky v kontextu stavebního podniku. Výsledkem práce je zhodnocení finanční analýzy zakázek i podniku.
This diploma´s thesis is focusing on financial management of the construction order. First part of diploma´s thesis is dealing with financial management, financial analysis and management options. The practical part discusses financial plan, economic results and financial analysis of particular construction orders, which are evaluated within one year. The objective of the thesis aims to analyze impacts on the operating economy and evaluate construction contract in context of a construction company. The result is to evaluate financial analyses of construction orders and company´s too.
Description
Citation
KOHÚTOVÁ, L. Finanční vyhodnocení zakázky v kontextu stavebního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2018-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO