Ubytovací zařízení se zázemím pro děti bez domova a sociálně potřebné

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce na téma Ubytovací zařízení se zázemím pro děti bez domova a sociálně potřebné na úrovni dokumentace pro provádění staveb. Stavba byla navržena tak, že je objekt rozdělen na dvě části. první část tvoří dětský domov. Tato část je vypracována do úrovně dokumentace pro provedení staveb. Druhou částí jsou startovací byty, které jsou navrženy pouze ve formě přípravných a studijních prací. Objekt je zděný z cihelných bloků. Základové konstrukce nosných stěn jsou navržené jako základové pasy. Střešní konstrukce je navržená jako plochá střecha. Objekt má 4 nadzemní podlaží a je podsklepený. Objekt je zateplen vnějším kontaktním zateplením.
Thesis Accomodation premises designed for homeless children and low-income people at the documentary for execution of works. The building was designed so that the object is divided into two parts. The first part is a home for homeless children, which is developed to the level of documentation for construction. The secon part is a started flats, which is designed only as a preparatory study and work. The building is brick of brick blocks. Foundation structures bearing walls ale designed footings. Roof construction is designed flat. The building has four above-ground floors and cellar. The building is insulated exterior contact insulation.
Description
Citation
VAŇOUSOVÁ, M. Ubytovací zařízení se zázemím pro děti bez domova a sociálně potřebné [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO