Pásový dopravník

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem mé bakalářské práce na téma Pásový dopravník bylo navrhnout funkční koncepci šikmého pásového dopravníku na přepravování stavební drti na vzdálenost 22 m s převýšením 5 m. Práce obsahuje stručný popis základních prvků dopravníku, výpočtovou část vedenou převážně dle normy ČSN ISO 5048 s určením hlavních rozměrů a návrhem pohonu dopravníku, kontrolní část. V práci jsem se více zaměřil na řešení násypky a pevnostní výpočet hnaného bubnu. Součástí práce je také výkresová dokumentace.
The goal of my bachelor work themed Belt conveyor was to design a functional konception inclined belt conveyor to transport a broken concrete to distance 22 meters and supereleavation 5 meteres. The work contains a brief description of basic components of conveyors, calculating part led by norm ČSN ISO 5048 with demermination of main proportion, design of conveyor drive, supervisory part. In my work i focused mainly on solution of hopper and solidity calculation of idler wheel. The work includes project documentation.
Description
Citation
DVOŘÁČEK, M. Pásový dopravník [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Alexander Sikora, CSc. (předseda) doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Špička, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Jírů (člen)
Date of acceptance
2008-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO