Analýza demografického vývoje ve školství města Vyškova

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu demografického vývoje ve městě Vyškov. Analyzuje počet dětí navštěvujících školní a předškolní zařízení v závislosti na počtu narozených dětí a určuje prognózu počtu dětí, které nastoupí do těchto zařízení v budoucím období. V práci jsou použity statistické metody časových řad a regresní analýzy.
This bachelor thesis deals with the analysis of demographic trends in the town Vyškov. It analyzes the number of children attending school and preschool facilities, depending on the number of births and predicts the number of children who will start these facilities in the future. In this work the author applied statistical methods of time series and regression analysis.
Description
Citation
BURDOVÁ, M. Analýza demografického vývoje ve školství města Vyškova [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Ing. Vladimír Šefl (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Otázky oponenta bakalářské práce: odpovězeno Ing. Hanušová: Zvažovala studentka, jak se na výši likvidity podílí např. nárůst sazby DPH? V roce 2010 při nižší výši úvěru (v rozvaze) jsou vyšší úroky - na který ukazatel likvidity to mělo vliv? Zvažovala studentka, jak se do likvidity promítla položka "odložená daň"? Ing. Lipovský: Management pohledávek a závazků - proč firma neplatí závazky později?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO