IP generátor mikroprocesorového systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se týká programovacího jazyku VHDL, návrhového systému ISE Webpack a mikroprocesoru PicoBlaze. Popisuje základy jazyka VHDL a jeho použití. Dále je v práci popsán způsob práce s programem ISE Webpack. V práci jsou popsány nejběžnější periferie a je zde popsán také Picoblaze procesor s jeho parametry a realizace. Na konec je zde popsán IP generátor pro generaci komplexního FPGA návrhu s procesorem Picoblaze.
This master’s thesis deal’s with VHDL programming language, ISE Webpack design system and PicoBlaze microprocessor. The thesis describes essentials of VHDL programming language and its application. A simple introduction to ISE Webpack design environment is given. The thesis describes common peripherals and the PicoBlaze processor is described too, including its parameters and implementation aspects. Finally the thesis describes IP generator for generating complex FPGA design including Picoblaze processor.
Description
Citation
KERBER, R. IP generátor mikroprocesorového systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Václav Říčný, CSc. (člen) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen) Ing. Karel Fliegel, Ph.D. (člen) Ing. Roman Tkadlec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-07
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO