Elektronický obchod s USA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem diplomové práce je model založení nové společnosti v americkém státě Nevada a její provozování z České republiky přes Internet. V práci jsou obsažena teoretická východiska, v analytické části rozebírá typy společností v USA, daňové povinnosti firem, související americkou legislativu a v závěrečné části navrhuje řešení doplněné o kalkulaci, jak novou společnost založit a jaké služby využívat pro zajištění podnikatelské činnosti v USA přes Internet.
The content of the paper is to model new company in the American state, Nevada and its operation from the Czech Republic over the Internet. In this thesis is included theoretical resources, analytical section discusses the types of companies in the USA, the tax liability of companies related to the USA legislation and the final section proposes solution together with a cost calculation to establish a new company. And also which kind of services are used for doing business in the USA over the Internet.
Description
Citation
PAVLÍČEK, M. Elektronický obchod s USA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. (člen)
Date of acceptance
2012-06-08
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO