Návrh osvětlení železniční stanice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem a výpočtem osvětlení v železniční stanici Šternberk. Součástí je dimenzování a jištění přívodních kabelů, návrh a dokumentace ke kabelovým trasám NN, porovnání současného a navrhovaného stavu z pohledu energetické náročnosti, soupis prací a finanční náklady na realizaci.
The thesis pursue the design and calculation of illumination at Šternberk railway station. Components of this thesis are sizing and securing of supply cables, design and documentation of NN cable trains, comparison of current and proposed status in terms of energetical intensity, list of sampled work and financial costs of implementation.
Description
Citation
HÁNA, F. Návrh osvětlení železniční stanice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Jiří Drápela, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Ilona Lázničková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Morávek, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Radil, Ph.D. (člen) doc. Ing. David Topolánek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Stanislav Rusek, CSc. (člen) Ing. Petr Skala, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-04
Defence
Student seznámil komisi se svojí diplomovou prací na téma: Návrh osvětlení železniční stanice. Student odpověděl na otázky oponenta práce. Doplňující otázku položil doktor Topolánek na uzemnění použité v diplomové práci. Student na dotaz odpověděl. Další dotaz položil docent Drápela na výpočet oslnění v práci. Student na dotaz odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO