Regulační systém pro klimatické zkušební komory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce obsahuje 5 hlavních částí. První se věnuje obecnému popisu a vlastnostem klimatických komor, jejich jednotlivým částem a jak tyto části fungují. Druhá část se detailně věnuje komoře Angelantoni CH 340. Detailně je zde popsáno, jak komora funguje a popis této komory je až do jednotlivých součástí. Třetí část se věnuje projektu rekonstrukce komory, jaké jsou možnosti rekonstrukce a jakou metodou se komora rekonstruovala. Čtvrtá část popisuje hardware, který se musel zvolit a vyměnit a které části komory se musely upravit. V poslední části je popis programu, který komoru po rekonstrukci ovládá.
This paper contains 5 main parts. The first deals with the general description and properties of the climatic chambers, their individual parts and how these parts work. The second part deals with the chamber of Angelantoni CH 340. In detail is described how the chamber works and there is description of this chamber up to individual parts. The third part deals with the reconstruction project, the possibilities of reconstruction and the method that the chamber reconstructed. The fourth part describes the hardware that had to be selected and replaced and which parts of the chamber had to be modified. In the last part is a description of the program that controls the chamber after the reconstruction.
Description
Citation
BURIAN, J. Regulační systém pro klimatické zkušební komory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a materiálové inženýrství
Comittee
prof. Ing. Jaromír Kadlec, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Vaněk, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Ladislav Chladil, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Libich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné vysokoškolské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Doplňující otázky: 1) Jaký systém navrhujete pro přístup přes WEB rozhraní? 2) Jakým způsobem byly počítány uvedené úspory? 3) Proč jste zvolil konkrétně zařízení ADAM?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO