Návrh na zlepšení marketingového mixu vinařské společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na marketing, a to především na marketingový mix vinařského podniku. Teoretická část je věnována definici základnách pojmů marketingu-marketingového mixu, jeho nástrojů a analýz potřebných ke zlepšení marketingového mixu. Analytická část je zaměřena především na marketingový mix, na analýzu současného stavu podniku a v návrhové části jsou navrhnuté změny na zlepšení marketingového mix podniku.
This diploma thesis is focused on marketing especially marketing mix of a wine company. The theoretical part is devoted to definitiv of basic marketing concepts-marketing mix and its instruments and analyzes necesary for creation of a marketing mix. The analytical part is focused mainly on the marketing mix, the analysis of the current state of the company and in a proposed part are changes of the marketing mix of the company.
Description
Citation
DUHAJSKÝ, M. Návrh na zlepšení marketingového mixu vinařské společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Hynek Peřina (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
prof. Jurová - Použil jste několikrát, že někdo něco navrhl. Co jste vlastně navrhl přímo vy v rámci řešení své práce? - zodpovězeno částečně prof. Jurová - Zamýšlel jste se, jak dalece tyto návrhy zaujmou i region mimo Hradiště? - zodpovězeno částečně Ing. Peřina - Proč prodej přes web, jak chcete tady tento kanál udržet živý, jak by to fungovalo? - zodpovězeno částečně Ing. Luňáček - Ve SWOT analýze uvádíte silné a slabé stránky. Z jakých dílčích analýz to podle Vás vyplynulo? - zodpovězeno částečně Ing. Luňáček - Zaujal mě nákup traktoru. Proč právě nákup traktoru? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Konečná - Zkoušel jste si po návrhu viněty udělat průzkum mezi zákazníky, zda-li jim tento návrh něco řekne? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO