Návrh na založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce řeší založení reálného a konkurence schopného podnikání na kvalitně sestaveném podnikatelském plánu. Pro účel podnikání bude navrženo centrum sportovních aktivit. Sportovní centrum bude nabízet pohybové aktivity, pronájem prostor, vlastní prodej a pohostinskou činnost. K řešení byly použity Porterova analýza pěti sil, SLEPTE analýza, průzkum trhu pomocí dotazníkového šetření a SWOT analýza. Stěžejní kapitolou jsou Vlastní návrhy řešení, které jsou rozděleny dle jednotlivých podkapitol podnikatelského plánu. Cílem práce je návrh založení malého podniku.
The presented thesis aim is to establishment a competitive business on a basis of a well prepared, viable business plan. A sport center will be designed for its purpose. The sport center wíll offer physical activities, space rental, its own sales and hospitanty. Porter’s Five Force Analysis, SLEPTE Analysis, Market Survey by Questionnaire Survey and SWOT Analysis were used to solve the problem. Privotal chapter is Custom design solutions, which are devided according to the individual subchapter of the business plan. The aim of the thesis is to create a small business.
Description
Citation
BRÁBLÍK, R. Návrh na založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Vladimír Karpeta (místopředseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-08
Defence
Ing. Karpeta - Jak se projevuje ve Vašem segmentu velká vyjednávací síla zákazníků? - částečně odpovězeno. Ing. Juřica - Jaký je rozdíl mezi podnikatelským záměrem a projektem ve Vaši práci? - odpovězeno. Ing. Videcká - Jaké jsou požadavky na lektory? - částečně odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO