Posouzení developerského projektu v centru Brna

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Táto diplomová práca sa zaoberá problematikou developerskej činnosti a developerského procesu. Súčasťou práce je popis developerského trhu v Českej republike a významných zmien v stavebnej oblasti v roku 2017 a 2018. Najväčšia pozornosť práce je venovaná developerskému projektu v centre Brna a návrhu jeho rozšírenia. Obsahový popis štúdie realizovateľnosti plynulo prechádza do návrhu rozšírenia developerského projektu. Časť tejto práce predstavuje samotný návrh založenia a fungovania správy majetku nehnuteľnosti a facility managementu v  projekte.
This master ‘s thesis deals with problems of the development and development process. Part of the thesis is a description of the development market in the Czech Republic and significant changes in the construction area in 2017 and 2018. The thesis is focused on the development project in the centre of Brno and the proposal for its next extension. Description of the feasibility study goes smoothly into the proposal to extend the development project. Part of this thesis is a proposal for establishing and functioning of real estate and facility management in the project.
Description
Citation
HORVÁTHOVÁ, L. Posouzení developerského projektu v centru Brna [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Milada Komosná, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Posouzení developerského projektu v centru Brna. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce odpověděla správně a jasně. Ing. Lubomír Weigel, CSc., položil otázku: Při řešení jste se zaměřila i na změny, která přinesla novela stavebního zákonu, jaké to jsou? Ing. Radka Kantová: Víte kolik je v Brně certifikovaných budov? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Obhajoba: A
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO