Plasty a mikroplasty a jejich vliv na biotu ekosystémů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Táto bakalárska práca sa zaoberá vplyvom plastov a mikroplastov na životné prostredie. Cieľmi tejto práce je vypracovanie literárnej rešerše zameranej na problematiku plastov a to hlavne mikroplastov, a na ich negatívny vplyv na organizmy akvatického a terestriálneho ekosystému. Na základe získaných poznatkov navrhnúť batériu ekotoxikologických testov.
This bachelor thesis deals with the influence of plastics and microplastics on the environment. The aims of this thesis is to work out a literature review focused on plastics with emphasis on microplastics and on their negative influence on aquatic and terrestrial ecosystem and organisms that are living there. Then on the basis of acquired knowledge, propose a battery of ecotoxicological tests.
Description
Citation
ROMÁNEKOVÁ, I. Plasty a mikroplasty a jejich vliv na biotu ekosystémů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Chemie a technologie ochrany životního prostředí
Comittee
prof. RNDr. Milada Vávrová, CSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Kučerík, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Josef Čáslavský, CSc. (člen) doc. Ing. Jozef Krajčovič, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Josef Novosad, CSc. (člen) Ing. Václav Mergl, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Studentka prezentovala klíčové výsledky své diplomové práce. Po té komise vyslechla posudky vedoucího práce a oponenta. Studentka se vyjádřila k jednotlivým připomínkám a dotazům. Po diskuzi následovalo hodnocení závěrečné práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO