Podnikatelský záměr - Založení agentury pro realizaci společenských a kulturních akcí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Agentura se bude věnovat organizaci zmíněných akcí na základě objednávky poskytováním gastronomických služeb a netradičních zážitků. Předmětná práce sestává ze dvou hlavních částí – teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá strukturou podnikatelského plánu, potřebnými analýzami, zdroji financování a možnostmi právní formy podniku. Praktická část je založena na poznatcích z odborné literatury a zkušenostech z oboru. Závěr je tvořen uceleným výběrem jedné nejvhodnější varianty, která je sestavena na základě širokých možností v jednotlivých kapitolách.
The agency will deal with organising social and cultural events providing gastronomical services and unusual experiences based on customers’ orders. The thesis is composed of two parts – theoretical and practical. The theoretical part focuses on the structure of the business plan, necessary analyses, sources of financing, and legal forms of business. The practical part comprises of knowledge gained from specialised literature and experience in this field. The conclusion involves a comprehensive choice of one most suitable option which is completed from a wide range of possibilities in separate chapters.
Description
Citation
STRŽINEK, D. Podnikatelský záměr - Založení agentury pro realizaci společenských a kulturních akcí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-07
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno doc. Zich: Jaký je cíl vaší práce? nezodpovězeno doc. Suchánek: Proč v praktické části začínáte analýzou? Dílčí části máte až později. K čemu vám ty ostatní analýzy sloužily? částečně zodpovězeno doc. Suchánek: Z čeho jste vycházel při určování živnosti? nezodpovězeno Ing. Pavláková Dočekalová: Ve své práci uvádíte náklady na propagaci jako variabilní, vysvětlete. nezodpovězeno Ing. Mráček: Jak budete mít řešení inventář ve společnosti? zodpovězeno Ing. Mráček: Je vhodné sázet v počátcích na personál v podobě učňů? zodpovězeno
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO