Systém motivace a odměňování ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá pracovní motivací, hodnocením a odměňováním zaměstnanců firmy Macek a syn s.r.o. Teoretická část je zaměřena na objasnění základních pojmů týkajících se teorie motivace, hodnocení pracovníků a systému odměňování. V praktické části práce je na základě průzkumu zjištěn aktuální způsob motivace, hodnocení a odměn. Zjištěna bude také spokojenost zaměstnanců v organizaci. V závěru diplomové práce jsou předloženy návrhy na možné změny stávajícího systému hodnocení a odměn ve firmě Macek a syn s.r.o.
This diploma thesis deals with employee motivation, remuneration and evaluation in the company Macek a syn s.r.o. The aim of the theoretical part is to clarify the primary terms of the motivation, remuneration and evaluation system. The practical part review the actual techniques used in Macek a syn s.r.o. A survey is used to assess the satisfaction of the employees. The summary includes recommendations to improve the motivation, evaluation and satisfaction of the employees.
Description
Citation
SCHAFFEROVÁ, M. Systém motivace a odměňování ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Radim Vlček (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-08
Defence
Otázky vedoucího práce: odpovězeno Otázky oponenta práce: odpovězeno Ing. Vlček: S jakou marží pracuje firma? Proč v roce 2017 došlo k poklesu obratu? Jak zdůvodníte výši navrhovaných stravenek? - odpovězeno Doc. Žižlavský: Jaký je problém v komunikaci mezi vlastníkem a zaměstnavatelem při počtu pouhých 9 zaměstnanců? - odpovězeno Ing. Bočková: Předložila jste vedení firmy finanční rozpočet plánovaných benefitů? - odpovězeno Ing. Veselý: Dotazovala jste se zaměstnanců na jejich přání ohledně benefitů? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO