Mobilní aplikace pro sport v prostředí Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této semestrální práce je návrh mobilní aplikace pro OS Android sloužící k domlouvání společných sportovních aktivit. Teoretická část popisuje samotný operační systém Android, tvorbu a základní komponenty aplikací a databázový systém Firebase. Druhá část práce se zabývá samotným návrhem aplikace včetně použitých řešení a algoritmů. Při návrhu bylo dbáno především na praktičnost a intuitivnost výsledné aplikace a na využívání doporučovaných programovacích postupů.
The aim of this thesis is to design a mobile application for Android OS, which will be used to organize joint sports activities. Theoretical part of this document describes the Android operating system itself, creation and basic components of application and Firebase database system. Practical part of this thesis deals with designing the application itself, including used solutions and algorithms. Main focus of the design part was on functionality and intuitiveness and also on the use of the best practice programming techniques.
Description
Citation
MALOUŠEK, J. Mobilní aplikace pro sport v prostředí Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Láčík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Martin Slanina, Ph.D. (člen) doc. Ing. Lucie Hudcová, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Povalač, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jiří Sobota, Dr. (člen) doc. Mgr. Petr Páta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO